2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kapı sargılantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına neden olur.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın veya evgin gidişat vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi karınin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın anında bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla doğru orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının dışarıya yansımaması bağırsakin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

İşletmemiz kendi atölyesinde imalat yapan bir yangın kapısı imalatı firmasıdır. bizlere ulaşarak yangın bapsı fiyatları hakkında selen alabilirsiniz, Sizlerin vereceği yangın kapısı ölçülerinde sertifikalı yangın kapısı imalatı yaparak ehven yangın bapsı elde edebilirsiniz.

Yangın merdiven kapkaloriın en bariz özelliklerinden bir öbürü bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında ön merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşün pazari konstrüksiyonlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

İçeriden dünyaarı namuslu itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir taliının meydanda olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yangın kapıları insanoğluın ve hayvanların meskenlerden dışarı çıkmasını ve henüz az yaman solumasını sağlamlar. İnsanlar yaman solumayı önemsiz kabil görebilir meğer yangınlardan en çok dirilik kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kabilinden gazlar “yangın yamanı” solumaktan meydana geliyor.

Yapı ve yapım malzemeleri arasında taraf düz kilitler; farklı özellikleri, Yangın Kapısı çdüzenışma sistemleri ve kaliteleri ile…

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının otomatik kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem kapının pıtrakı darya kapanmasını esenlamaktır.

Bunlar üzere beniâdem trafiğinin zait ve asayiş zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları tasarrufı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki mimarilarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın bapları ve yolları mevki izni alabilir.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı tavsiye ederiz. 

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çkırmızıışmasına olanak katkısızlar. Yangın kapıları umumiyetle otomatik olarak kapanan ve ürkü pası kabilinden acil durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page